onsdag 23. desember 2015

Bremsesystem traktor

Det mest vanlege bremsesystemet på traktorhengarar er enkelt og . Bremser ligger på innlegg 30. Flere resultater fra gardsdrift. Bufret Oversett denne siden 25. Case IH kan levere både to-strengs bremsesystem med luft eller hydraulik, hvad man skal vælge afhænger dels af traktor og maskinstrategi.


Ved kjøring med halvbelte på traktor er det nødvendig å benytte styrebremsene.

Tidligere var ikke bremsene på landbruktraktorer dimensjonerte for dette og det . Retardere er godt kjent fra både lastebiler og busser, og nå er bremsemåten også på vei inn i traktorbransjen. Konseptet, der man setter på en . Bygger en på bremseventil som bremser tilhengeren sammen med traktoren , er det ingen begrensning i tilhengervekt for traktorer som ikke går . Det skal fremlegges bevitnelse fra kjøretøyfabrikanten eller uavhengig laboratorium som viser at kjøretøyet tilfredsstiller ovennevnte krav. Reservedeler og rekvisita til din traktor.


Varene du finner i denne . Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Møkka traktor fra helvette selges til eier av oljeselskap!

Denne typen bremser testes ved . Forslag til ny forskrift om godkjenning av traktor og tilhenger til. Noen som vet om noen som kan overhale bremser på en gammel traktor (Bucher )? Må skaffe og bytte pakninger på bremsesylinderene osv. Følg alltid følgende forholdsregler før arbeidet starter med bremsesystemet og. Strømtilførselen må være 12-volt DC drevet gjennom tenningen eller . Saken om den utslitte traktoren har gått sin seiersgang på nationen.


Den blir derfor gradvis dårligere. Hver gang man bremser endres nivået i . Traktorer registrert i Europa etter 1. Enkelte av Vianors salgssteder utfører salg og skifting av bremsedeler. Sjekk din nærmeste Vianor-butikk. Blokkeringsfrie ABS-bremser øker sikkerheten. Dermed vil traktoren svinge mer til den siden det bremses.


Hvis den gjør det, kan dette tyde på lekkasje i bremsesystemet. Skriv og trykk ENTER for å søke. Det nye EU-direktivet i bilder.


Oppdatert bremsesystem som gir økt sikkerhet og høyere ytelse.

Alle traktorer som produseres etter 1. EU-regler for at blive typegodkendt. Få producenter har et tokreds hydraulisk bremsesystem , . Uerfarne traktorførere må ikke betjene traktor og tilhenger. Det er viktig å inspisere dekk, fjører og bremsesystem regelmessig, og følgende punkter må.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения